Тиват добио престижне сертификате / - Интернет
26/04/2021 u 15:10 h
Блаженка КликовацБлаженка Кликовац
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тиват добио сертификат Green Destinations и Quality Coast Awards

Риjеч jе о интернет страници путем коjе се промовишу броjне туристичке дестинациjе широм свиjета
Тиват, уласком у Green Destinations, очекуjу броjне погодности, коjе се односе и на глобално препознавање као туристичке дестинациjе и промоциjу на порталу Good Travel Guide (ГТГ), саопштено jе из локалне Туристичке организациjе (ТО).
Поред Green Destinations или Quality Coast Awards сертификовања, затим признања за добре примjере праксе, ту jе и бесплатна повезаност са глобалном туристичком заjедницом дестинациjа коjе теже одрживом туризму.
– То jе омогућило да Тиват буде промовисан и на међународном тржишту, као тренутно jедина дестинациjа из Црне Горе, кроз представљање понуде на порталу ГТГ. Риjеч jе о интернет страници путем коjе се промовишу броjне туристичке дестинациjе широм свиjета – наводи се у саопштењу.
На порталу www.goodtravel.guide обjедињене су све информациjе о Тивту. Поред репрезентативног фото и видео-материjала – филмова о Тиватским Солилима и Градскоj музици у продукциjи Brand New Tivat, ту су и опште информациjе о граду, као и локалне атракциjе, култура и традициjа, природа и забава и препоруке ТО Тиват.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:21