Nedeljni horoskop / - SHUTTERSTOCK
02/07/2024 u 12:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mjesečni horoskop za jul: Oko Strijelca mnogo udvarača, Vodolija neće ići u minus

Jarac - Strasti sada mogu igrati veliku ulogu kod vas i biti pokretač za emotivne varnice

STRIJELAC

Ljubav

Emotivni odnosi će imati svoje faze uspona i padova. U jul ulazite u promjenljivom raspoloženju, dosta ste osjetljivi i imate osjećaj da se neka pitanja i teme u odnosu na čekanju. Već sredinom prve nedjelje mjeseca doći će do razgovora sa voljenom osobom koji će donekle pokrenuti poboljšanje situacije između vas, a još bolji period vas očekuje ulaskom Venere i Sunca u znak Lava (11-og i 22-og). U suštini, situacija između partnera i vas će krenuti nabolje, jul će donijeti više radosti i uživanja, a možda i po koje putovanje. Slobodni Strjelčevi – sentimentalnost i preosjetljivost će biti primarni tokom prve dekade mjeseca. Od ulaska u drugu – slijedi značajno popravljanje vašeg društvenog života, lijepe i zabavne aktivnosti koje će vam prijati. Sigurno je da ćete imati popriličan broj „udvarača“ – birajte šta vam prija.

Posao

Sve do 20-og jula, dokle god je Mars u vašem sektoru obaveza i svakodnevice – sigurno je da možete računati na brojne poslovne aktivnosti, ali i na povišenu tenziju – pogotovo tokom druge dekade jula. Izbjegavajte situacije (ali i osobe) koje vam unose nemir, čuvajte svoje živce i strpljenje. Ono što je interesantno jeste da baš u tom periodu neki od vas mogu avanzovati ili dobiti solidnu finansijsku nagradu. Baš što se tih finansija tiče – korektna situacija tokom jula i pored dosta jakih troškova.

Zdravlje

Dobro. Tokom druge dekade mjeseca moguća je jača nervoza, a treba se čuvati i jakog sunca.

JARAC

Ljubav

Većim dijelom tokom prve polovine mjeseca, a jednim manjim do 22-og jula – slobodni Jarčevi će imati više nego dobre prilike da se istinski emotivno povežu sa nekim i započnu odnos koji obećava duboke emocije ali i trajnost. Strasti sada mogu igrati veliku ulogu kod vas i biti pokretač za emotivne varnice – ali nešto što počinje i djeluje kao avantura – vrlo brzo će pokazati da je mnogo više od toga. Što se tiče zauzetih – pred vama je uglavnom stabilan period sa emotivnim partnerom. Koliko god da ste po nekim pitanjima različiti ili mislite drugačije – uspjevaćete da pronađete zajednički jezik. Ovo je dobar period za ozvaničenje odnosa ili za neke bitnije korake i promjene u vašoj vezi. Zajednički planovi funkcionišu i bilo bi odlično kada biste jedan dio jula iskoristili za odmor i opuštanje.

Posao

Pred vama je jedan dinamičan i aktivan poslovni period. Pokušajte ipak da se tokom jula odmorite makar malo, jer će avgust donijeti pojačane obaveze i vaše jako angažovanje. Iako može biti manjih problema u dogovorima i u saradničkim odnosima – ipak ćete uspjevati da pronađete zajednički jezik i interese. Sve obaveze rješavajte strpljivo, stavku po stavku i fokusirajte se na prioritete. Što se finansija tiče, ne bih rekla da ćete imati nestabilnu situaciju, prilivi su prikazani kao korektni a troškovi su pod kontrolom.

Zdravlje

Drugi dio mjeseca može biti energetski nešto zahtjevniji po vas, pa bi bilo dobro u tom periodu otići na odmor.

 

Mjesečni horoskop za jul: Ovan uživa u ljubavi, Blizancima moguće promjene na poslu

 

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa partnerom je na ulasku u jul mjesec kvalitetan i stabilan – i koliko god da vam to prija, ipak negdje osjećate potrebu za više aktivnosti, dinamike, dešavanja – povremeno možete imati osjećaj da ste se učlovili i da se vrtite u jednom te istom svakodnevnom krugu. Za više dinamike se ne brinite – ona će doći – manjim dijelom tokom prvog, a dosta većim tokom drugog dijela mjeseca. Partnera i vas očekuje i neko putovanje, ali i više zajedničkih aktivnosti i izlazaka. Doduše, neke od vas očekuje i renoviranje ili tumbanje u domu i nervoza oko članova porodice – ali htjeli ste dinamiku – dobili ste je. Slobodne Vodolije – drugi dio jula, a pogotovo period posle 20-og donosi vam veliku dinamičnost i društvene aktivnosti koje vam prijaju. Neko će pronaći pravi način da vam priđe i zaintrigira vas.

Posao

Prilično ste zadovoljni dešavanjima u poslovnom sektoru. Obaveze jesu pomalo dosadne i traže dosta vašeg vremena – ali sa druge strane – atmosfera u poslovnom okruženju je korektna i stabilna. Finansije – red novčanih priliva, red troškova – ako ništa drugo, nećete ići u minus. Od polovine mjeseca očekujte aktivniji i angažovaniji poslovni period – neke saradnje će funkcionisati besprekorno, ali biće i onih drugih u kojima će vladati napetost. Izbjegavajte rasprave sa poslovnim partnerima i nadređenima.

Zdravlje

Dosta stabilna zdravstvena situacija tokom cijelog jula. Možda nešto osjetljiviji stomačni dio.

 

RIBE

Ljubav

Pred slobodnim Ribama je lijep period koji možete iskoristiti za putovanja, druženja, više izlazaka i društvenih aktivnosti....a možete ga iskoristiti i za flertovanje, ljubav. Ili napraviti kombinaciju ova dva i uživati do maksimuma. Veći dio mjeseca je povoljan za emocije, pogotovo do druge dekade jula – priče započete u ovom periodu mogu se pokazati kao važne, ozbiljne i trajne. Prvih desetak dana mjeseca može kod nekih od vas donijeti i dašak prošlosti – bivšu simpatiju ili staru ljubav. Vi sami vidite da li vrijedi ponovo se truditi. Oni koji su zauzeti –ljubavi ima, strasti ima. Doduše, vjerovatno će se do ulaska u treću dekadu jula povremeno provlačiti i po koji napeti momenat – najprije zbog toga što ste vi nervozniji nego inače. Zato je preporuka za vas da ovaj period iskoristite da odete negdje sa partnerom i opustite se.

Posao

U jednoj riječi – gužva. Koliko god da je ovo povoljan poslovni period za vas – on će vam svakako donijeti stres i veliku žurbu, jurnjavu i sa vremenom i za zaradama. Posebno dinamičan i napet period je tokom druge dekade mjeseca – iako vam baš on može donijeti znatno povećanje finansija. Sa kolegama i saradnicima uglavnom korektan odnos i komunikacija, osim tokom treće dekade jula – kada biste trebali da izbjegavate rasprave i potrudite se da se više prilagodite jedni drugima.

Zdravlje

Moguće su povrede, a i u saobraćaju je potrebno više opreza. Osjetljivost na alergije i na jako sunce.

Mjesečni horoskop za jul: Škorpijama mjesec za nagle i velike preokrete, Lavu za bjekstvo od posla

Piše: Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 12:21