Весеље код Изетбеговића / - Радиосарајево
26/08/2021 u 21:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кћерки Бакира Изетбеговића кум Ердоган, а на свадби пјева Бјелопољац Исак Шабановић?

- Поред државничких обавеза, Ердоган прије свега долази због свадбе у породици Изетбеговић, али ће се састати и са члановима Председништва БиХ и посјетиће Црну Гору

У сарајевском хотелу Европа приводе се крају последње припреме за сјутрашње раскошно вјенчање Јасмине, кћерке Бакира и директорке КЦУС Сабије Изетбеговић, којем ће присуствовати и предсједник Турске Реџеп Тајип Ердоган, за којег медији кажу да ће бити свједок на шеријатском вјенчању.

Јасмина Изетбеговић вјенчаће се за свог изабраника Ћамила Хумачкића, бизнисмена родом из Стоца, који већ дуго живи у Њемачкој.

Ријеч је о свадби о којој се у јавности у последње вријеме доста говори.

Како преноси портал Радиосарајево, најприје ће у поподневним сатима бити одржано шеријатско вјенчање у Гази Хусрев-беговој џамији у Сарајеву.

Незванично, младенце ће вјенчати реису-л-улема Исламске заједнице у Босни и Херцеговини Хусеин Кавазовић, док ће се у улози шеријатског свједока, наводно, појавити Ердоган.

Поред државничких обавеза, Ердоган прије свега долази због свадбе у породици Изетбеговић, али ће се састати и са члановима Председништва БиХ.

Потпредсједник Владе Дритан Абазовић дочекаће, у суботу, на аеродрому Голубовци предсједника Турске Реџепа Тајипа Ердогана, који долази у званичну посјету Црној Гори на позив предсједника државе Мила Ђукановића објавили су црногорски медији.

Иначе, Грађанско вјенчање Јасмине Изетбеговић и Ћамила Хумачкића и славље ће се одржати у оближњем Хотелу Европа у Сарајеву.

Како портал КОДЕX сазнаје, један од пјевача на свадби ће бити и млада звијезда из Црне Горе Исак Шабановић.

Осим Ердогана, на свадби се очекује више стотина особа из свијета политике, економије, спорта, културе и јавног живота, потврђено је, такође, за портал Радиосарајево.

У мају 2016. године Бакир Изетбеговић је присуствовао свадби Ердоганове кћерке Сумеје.

Поред Изетбеговића, вјенчању Ердоганове кћерке присуствовао је тада и премијер Албаније Еди Рама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:10