Megan Markl ponovo u kreaciji Karoline Erere / - INSTAGRAM/SKRINšOT
08/10/2024 u 16:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

I vojvotkinje prepravljaju haljine: Megan Markl ponovo u kreaciji Karoline Erere

Supruga princa Harija je za humanitarno gala veče u Los Anđelesu odabrala crvenu haljinu koju je već nosila na jednom događaju prije tri godine. Kreacija je ovog puta bila dosta drugačija u donjem dijelu.

Megan, vojvotkinja od Saseksa, rijetko pravi modne greške, naročito od kada je u njen život ušao princ Hari.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti prate ljubitelji modnih dešavanja kako bi se obavijestili o novim trendovima ili da bi provjerili koliko nekadašnja glumica poštuje modne diktate.

Proteklog vikenda, ukazala se rijetka prilika da vidimo Megan u garderobi koju je već nosila u javnosti.

Vojvotkinja je bila među zvanicama gala večeri posvećenoj dječjoj bolnici u Los Anđelesu, a nosila je crvenu haljinu čuvene venecuelanske kreatorke Karoline Erere, u kojoj je bila na jednom događaju prije tri godine.

Iako je za većinu muškaraca i žena sasvim uobičajeno da se u raznim prilikama pojave u svečanoj odjeći koju su već nosili negdje, za one koji su pred očima javnosti pravila su nešto drugačija.

Megan Markl se vratila na Instagram

U pokušaju da se podstakne debata o održivosti u modi, nedavno su slavne osobe, kao što su Kejt Blančet, Gvinet Paltrou i Bili Ajliš, kao i neke pripadnice evropskih kraljevskih porodica, odlučile da ponovo nose odeću u kojoj su se već pojavljivale na crvenim tepisima.

image

Megan Markl ponovo u kreaciji Karoline Erere

- INSTAGRAM/SKRINšOT

Izgled vojvotkinje od Saseksa je, međutim, pretrpio nekoliko značajnih promjena. Kada je prvi put predstavila crvenu kreaciju Karoline Erere na svečanosti u Njujorku prije tri godine, to je bila haljina sa bogatim višeslojnim donjim dijelom sa šlepom.

Glamurozan izgled upotpunila je satenskim cipelama sa visokim potpeticama i diskretnim dijamantskim minđušama.

Ovog puta, međutim, Megan je bila u haljini koja je imala identičan gornji dio, ali je donji dio jednostavno pratio liniju tijela. Duboki šlic je i u ovoj verziji toalete bio centralno postavljen.

Vojvotkinjina kosa je bila puštena, a od nakita je nosila samo prstenje i Kartjeovu narukvicu. 

Iako je naučila da se oblači unutar strogih pravila kraljevske porodice, vojvotkinja je, naročito nakon razlaza sa muževljevom rodbinom i odlaska u Ameriku, stil prilagodila onom koji je gajila prije udaje za princa Harija.

Prošlog septembra, na ceremoniji zatvaranja Inviktus igara u Diseldorfu u Njemačkoj, nosila je smaragdnu čipkanu haljinu sa otvorenim ramenima. U skorije vrijeme, tokom posjeta Nigeriji i Kolumbiji, Megan se odlučila za šarenu haljinu sa bretelama.

Prepravljena crvena haljina Karoline Erere i raspuštena kosa, kao i izuzetno diskretan nakit, poručuju manje strog pristup večernjem dres kodu, naročito u poređenju sa periodom kada je bila član kraljevske porodice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 22:03