/ -SHUTTERSTOCK
10/08/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kako se oblače Italijanke u svakodnevnom životu

Italija je jedna od vodećih zemalja u modnoj industriji. Verovatno su svi čuli za svjetski poznate italijanske brendove – Dolce & Gabanna, Gucci, Prada, Versace.

I, naravno, Italijanke se s pravom smatraju glavnim ikonama stila. Mnogi ljudi vjeruju da žena u Italiji, da bi se kvalifikovala kao "ikona stila", svakog dana mora da izgleda kao da je na naslovnoj strani ekskluzivnog časopisa: u skupoj haljini sa luksuznom torbom i štiklama.

Međutim, u stvarnosti, ne može se reći da se svakodnevni stajling Italijanki mnogo razlikuje od, na primjer, našeg uličnog stila: one takođe vole udobnost u odjeći i kupuju stvari na masovnim tržištima. Šta konkretno Italijanke nose svaki dan vidjećete u nastavku.

Vode računa o detaljima

Prije svega, Italijanke vode računa o apsolutno svakom detalju. Svaki svakodnevni aufit podrazumijeva prisustvo barem jedne neobične stvari: kaput jarkih boja, masivni nakit na zglobu ili spektakularne naočare za sunce. Glavna stvar je da detalj treba da privuče pažnju drugih i prezentuje raspoloženje dame koja ga nosi tog dana.

Klasika

Svakodnevni autfit Italijanki često se sastoji od klasične odjeće koja je savršena za radnu nedjelju. Italijanke biraju stvari u crno-bijelim nijansama. Klasični stil znači savršeno pristajanje i visok kvalitet proizvoda. Moderne Italijanke obično nose blago sužene pantalone, perfektno skrojenu haljinu ili olovka suknju.

Kada je obuća u pitanju, Italijanke preferiraju mokasine ili štikle. Nije iznenađujuće što se ovaj stil dopao i simbolu italijanske elegancije i ženstvenosti Moniki Beluči. Na njoj se može vidjeti klasična odjeća, kako u filmovima, tako i u svakodnevnom životu.

Udobnost u svemu

Vjerovatno, kao i mnoge, Italijanke ponekad ne žele previše da se oblače, ali to ne čini njihove autfite manje atraktivnim i zanimljivim. Na primjer, manekenka Vitorija Čereti često se može vidjeti u dukserici i pripijenim biciklističkim šortsevima. Kada je hladno, Italijanke često nose široke pantalone sa predimenzioniranom bajkerskom jaknom.

Kvalitet

Italijanke ne prihvataju odjeću niskog kvaliteta. On ene teže tome da zadive autfitom za običan odlazak u prodavnicu, jednostavno biraju osnovne komade, ali od dobrog materijala – ovo je tradicija!

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 14:55