/ -SHUTTERSTOCK
16/07/2024 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Laneni manikir – prirodan i otmen

Ljeto je vrijeme razigranosti, opuštenosti, magije i slobode, a ne postoji materijal koji bi tu lakoću i ljepotu mogao bolje da izrazi od lana. Lanena tkanina ima jedinstvenu sposobnost da pruži komfor i udobnost čak i u najtoplijim danima.

Ali žene biraju lanenu odjeću ne samo zbog prijatnog osjećaja na koži, već i zbog njene elegantne jednostavnosti. Ova odjeća djeluje sofisticirano i može se nositi u svim prilikama. I u njoj se jednostavno osjećate bliže prirodi.

I iako je lan oduvijek bio u našim životima, 2024. mu se posvećuje posebna pažnja. Dizajneri ga aktivno koriste u svojim kolekcijama, modne influenserke kreiraju fantastične autfite, a manikirke su inspirisane da kreiraju nove dizajne.

Moda koja slavi prirodu odavno je prodrla u trendove ukrašavanja noktiju. Stoga, nismo bili iznenađeni kada smo vidjeli lan u nazivu još jednog popularnog manikira. Sada lista najaktuelnijih dizajna za jul uključuje i "lanene nokte".

U stvari, manikirke nisu smislile ništa novo – u pitanju je dobro poznati manikir sa mat završnom obradom. Jednostavno većina ljudi ovaj premaz najpreciznije povezuje sa ovom prirodnom i plemenitom tkaninom. Bez sjaja ili dizajna – samo običan premaz u bež, mlečno-zelenim nijansama i gornji dio od sumota koji podseća na teksturu lana. Međutim, ova opcija manikira se teško može nazvati trendom. Ovo je bezvremenski klasik koji će uvijek biti relevantan. Delikatna prirodna završna obrada nikada ne razočara:odlično dopunjuje svaki autfit i prikladan je za sve prilike. Ako želite da gel lak bude jedva primjetan, trebalo bi da bolje pogledate mliječnu ili bež verziju, koja vam omogućava da postignete efekat "golih" noktiju. Ovo je posebno poželjno tokom ljeta – kada svi težimo lakoći i prirodnosti,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 02:41