/ -BOJAN VULIN
23/10/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nakit za jesen/zimu 2024/2025: U fokusu je moderni maksimalizam

Davno (na sreću mnogih) za nama su dani provedeni u znojenju pod vrelim suncem: umjesto toga, polako se ušuškavamo u džempere, tople čizme i trendi kapute i jakne, dok eksperimentišemo sa tamnijim, ćudljivijim nijansama.

A jedina stvar koja može da podigne svaku jesenju odjeću su asesoari! Relevantni nakit za jesen/zimu 2024/2025. kreće se od krupnih srebrnih komada do šarmantnih ogrlica, narukvica i još mnogo toga, zagovarajući maksimalizam i dajući statement, bez izvinjenja.

Nakit za jesen/zimu 2024/2025

Upečatljivi srebrni komadi

Zlato je bilo dominantan metal tokom tihe luksuzne ere 2023. godine, ali sve više vidimo da se srebro više vraća u modu, posebno u svom najkrupnijem obliku. Od minđuša do narukvica, ogrlica i još mnogo toga, "okitite" se slojevima svih svojim omiljenih srebrnih komada za svjež, inovativan izgled.

Amajlije i privjesci

Za ljubitelje mode ne bi trebalo da bude iznenađenje da su ogrlice sa amajlijama i privjescima, IT dodatak ove jeseni! Umjesto jednostavne ogrlice sa jednim ili dva privjeska, zasijaće maksimalizam: što više, to bolje.

Vintidž nakit za jesen/zimu 2024/2025

Još jedan zabavan način da začinite svoj izgled ove sezone jesu klip minđiše. Ovo je posebno sjajna ideja ako kosu stavite u zalizanu punđu — to je sjajan način da pokažete svoje "mandžetne" za uši. Od zlata do srebra, optočenih kristalima i još mnogo toga, postoji toliko načina da se ovaj trend uzdrma.

Kombinacija metala

Ako volite da kršite pravila, nema vremena poput sadašnjeg da isprobate tekući trend miješanih metala, koji ove jeseni dostiže nove visine. Neki će možda reći da se držite svega srebra ili zlata, ali ako dozvolite sebi da miješate i spajate, otvara se novi svijet mogućnosti stilizovanja. Komadi ispod uključuju oba metala u jednom, tako da ćete odmah izgledati cool uz minimalan napor.

Upečatljivi lančići

Dok će ogrlice i elegantne ogrlice uvijek služiti svojoj svrsi, ove sezone očekujemo porast dužih ogrlica sa upečatljivim privjescima. Bilo da vam udaraju ispod ključne kosti ili do predjela grudi, sve što upada u oči, poput kamena ili medaljona, sigurno će odgovarati računu.

Kristalni nakit za sezonu jesen/zima 2024/2025.

Ako vjerujete u moć iscjeljenja kristala — ili jednostavno volite kako izgledaju — biće vam drago da znate da će ovi prelijepi, često duhovni dragulji uskoro biti veći nego ikada. Predviđamo da će kristali biti izrazito popularni u obliku ogrlica, od kvarca do ametista i još mnogo toga.

Narukvice

Ne zaboravite na zglobove: možda je vrijeme da skinete Apple Watch (barem kada ne vježbate) i stavite neke zabavne narukvice. Ovaj klasični stil narukvice je šik i može pretvoriti bilo koju nenametljivu odjeću u umjetničko djelo, posebno kada pronađete neku u vještom obliku.

Bez obzira da li se odlučite za neupadljivo,upečatljivo ili nešto između, manija narukvica je tu da ostane,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. oktobar 2024 16:02