/ -SHUTTERSTOCK
26/09/2024 u 03:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Parfemi koji mirišu na kolače najveći trend jeseni

Posle godina dominacije Santal 33 gdje smo imali utisak da svaki popularni parfem miriše na kožu i dim, stvari su se okrenule za 180 i sletjele u CandyLand.

Vanila je vladala na PerfumeTok-u, a podskup jedinstvenih gurmana i slatkih mirisa kao što su Tom Fordov Lost Cherry, Baccarat Rouge 540, i DS & Durga Pistachio i Deep Dark Vanilla preuzeli su tron. U suštini, svi su mirisali toliko dobro da poželiš da ih pojedeš. A ove jeseni sve će mirisati na kolačiće i omiljena peciva.

Najpopularniji parfemi koji mirišu na kolače

Maison Margiela Replica Afternoon Delight

Uprkos svom imenu, Maison Margiela Replica‘s Afternoon Delight nije seksi, senzualni miris koji aludira na izgužvanu posteljinu. To je zapravo slatki gurmanski parfem sa notama vanile, sandalovine i onoga što brend naziva "akord Madlen". Na vrhu ćete odmah prepoznati meki, testasti miris pečenog kolača i on se razvija u lagani, nosivi gurmanski miris koji će opijati sve oko vas.

Marissa Zappas Annabel‘s Birthday Cake

Ako volite film Marija Antoaneta sa Kirsten Danst u glavnoj ulozi i obožavate francuske slatkiše, onda će vas ovaj parfem oboriti s nogu. Miriše na ukusnu rođendansku tortu sa limunom i tuberozom sa pastelnim nagovještaj gumenih bobona koje smo obožavali.

Kayali Vanilla Eau De Perfume

Zamislite slatko, baršunasto mlijeko od vanile pomiješano sa glatkim karamelizovanim smeđim šećerom, a zatim servirano u opojnom koktelu sa rumom. Upravo na to miriše Kayali Vanilla. Ima uravnotežene orijentalne note mošusa i ambera. Parfem je napravljen da bude slojevit. Ima dovoljno karaktera da se istakne sam po sebi, ali takođe ima prostora da se stopi sa drugim mirisima i kreira mirisno čudo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 03:02