Bob frizura totalni hit / -KATALOG
31/08/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bob frizura laka za održavanje i totalni šik

Stilizovanje ove frizure neće vam predstavljati muku, a izgledaćete totalno šik

Ukoliko je došlo vreme za promjenu, sa "prozračnim" bobom nećete pogriješiti. Za stilizovanje vam je potrebna četka, sprej za volumen i fen, a i pored toga što je praktičan, ovaj bob učiniće da izgledate savršeno.

Da bi zaista bila praktična, ova frizura zahtijeva prave proporcije, balans i strukturu, jer je važno usaglasiti teksturu kose sa crtama lica.

Frizeri prozračni bob opisuju kao klasičan bob sa dodatkom slobode i volumena. Ako imate gustu kosu, frizeri savjetuju da, ukoliko se odlučite za ovaj bob, smanjite njenu težinu.

Da bi frizura dostigla potpuni efekat, frizeri dodaju suptilne slojeve koji kosi daju dinamiku, volumen i slobodu. Ovakvu frizuru najlakše je oblikovati fenom, okruglom četkom i sprejom za volumen koji će pružiti kosi potpuni sjaj.

Fenom sušite kosu s jedne na drugu stranu, najbolje bi bilo sa glavom okrenutom ka dole.

Kosu podijelite na deblje pramenove, omotajte ih oko četke i osušite, a kada dođete do korijena sušite je u suprotnom smjeru.

Kosu možete nositi sa razdeljkom po sredini, blago talasastu, dužine ispod uva ili do brade. Mogućnosti je mnogo, međutim razbarušena kosa koja ima svoju slobodu čini ovu frizuru potpunom, piše diva.vecernji.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 23:50