Јелена Розга / -GORDANA LABOVIC
02/01/2022 u 14:20 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Розга 2021. испратила мега хитом „Ти и Ја”: Наjљепши осjећаj jе поново бити с публиком

Мега хит је снимила са колегом Сашом Матићем, а за наредну годину има много лијепих планова

Посебна и искрена емоциjа коjа се провлачи у свим њеним хитовима издваjа jе већ годинама на музичкоj сцени, a свакоj наредноj публика се радуjе унаприjед и са нестрпљењем ишчекуjе. Пjевачица Jелена Розга годину на измаку испраћа са огромним успjехом коjи jе дуетска пjесма са Сашом Матићем постигла у циjелом региону. Иако су претходне двиjе године биле тешке како за музичаре тако и за све људе на планети Jелена има доста разлога за славље. Поред богате кариjере коjа траjе скоро три децениjе у Нову годину улази срећна и спремна за нове животне и пословне побjеде. У новогодишњем интервjуу "Дан", Jелена jе причала о сарадњи са Матићем, новом албуму, новогодишњим жељама...

image
-GORDANA LABOVIC

Годину на измаку закључили сте на наjљепши могући начин, новом пjесмом коjу сте снимили у дуету са Сашом Матићем коjа jе за само 24 сата оборила све рекорде у региону. Рекло би се да су се ваша очекивања и очекивања публике поклопила? Како сте ви доживjели оваj хит?

- Када смо снимали ову пjесму знала сам да имамо хит, али овакву реакциjу људи широм региjе искрено нисам очекивала. Прошло jе 5-6 дана од премиjере па до тренутка када радимо оваj интервjу, пjесма се налази и даље на самом врху слушаности у свим земљама. Ово ми jе наjљепши поклон за краj ове године.

Како jе дошло до сарадње са Сашом Матићем с обзиром на то да не припадате истом музичком жанру?

-Дуго се нас двоjе договарамо за дует, има томе доста година, али смо се договорили да ћемо скупа у студио онда када дође права пjесма. Када ми jе Саша послао демо пjесме, спремала сам се за наступ. Иако сам му рекла да ћу пjесму послушати када се вратим са концерта, jер пред наступ волим да се фокусирам само на исти и да се не бавим другим стварима, нешто ме jе тjерало да одмах послушам. Слушала сам и сузе су почеле да лиjу, то ми се догодило само пар пута у току моjе кариjере. Ту ниjе било двоjбе. Назвала сам одмах Сашу и рекла: то jе то.

У односу на 2020 годуну, година коjу пратимо jе била за ниjасну слободниjа, ипак се наступало. По чему ћете jе наjвише памтити?

- Ова година jе била специфична и наjвећу срећу ми jе дониjело то што су сви људи коjе волим у овоj тешкоj ситуациjи остали здрави. А када говоримо о осjећаjу, дефинитивно наjљепши осjећаj за мене jе био тренутак када сам опет крочила на бину после дуже паузе и поновни сусрет са публиком. Та размjена енергиjе jе заиста непоцjењива.

image

Јелена Розга

-GORDANA LABOVIC

Да ли сте стигли да остварите све циљеве зацртане на планеру од 1. jануара 2021?

- Будући да живимо у чудним временима ево скоро већ двиjе године, планови су сви стављени по страни, ишли смо више краткорочно, jер ништа не можеш планирати када не знаш каква ће ситуациjа бити сjутрадан. Тако да, само нек смо здраво, има времена за све.

Колико сте били вриjедни по питању споствених синглова, снимања? Можемо ли ускоро очекивати jош новитета од Вас?

-План jе био jош прошле године изаћи са акустичним албумом. Међутим корона jе све пореметила и jа сам одлучила и због ситуациjе, а и због свог здравља да мало застанем и да све направим онда када то и пожелим, без стреса и нервозе. Имам пуно лиjепих планова, али доиста ћу сачекати да се ово мало све смири, нигдjе не журим.

У медиjима се доста писало о здравственим проблемима са коjима сте се суочавали задњих година. Jесте ли за рачун здравља спремни да повучете ручну?

- Са штитном се носим већ дуже вриjеме, ове године сам сазнала да се сасвим угасила и да jе више нема. Тако jе како jе, дисциплинована сам и држим здравље колико могу под контролом. Здраво се храним, не пиjем алкохол, пуно спавам, трудим се. Исто тако промиjенила сам се у односу и са околином, више мислим на себе, трудим се да склоним са стране људе коjи ми не приjаjу, не журим никуда, ни када jе посао у питању нити свакодневни живот. Да тако jе, повукла сам ручну и пуно више пазим на себе и своjе здравље. Мислим да то дугуjем себи након 26 година непрестаног рада.

Шта Вас jе наjвише растужило, а шта обрадовало у 2021. години?

-Хаjмо само о лиjепим стварима, обрадовали су ме сви концерти, а било их jе баш пуно. Сваког се посебно сjећам и драг ми jе у срцу.

Како ћете дочекати 2022.годину? Хоћете ли jе провести радно или са Вама блиским особама?

-Радно као и свих ових 26 година колико пjевам. Прошле године сам била дома са своjима и то jе само захваљуjући корони, ову годину сам у Новом Саду у хотелу Шератон и радуjем се што ћу поновно у Нову упловити скупа са своjом драгом публиком.

Коjе сте себи жеље и циљеве зацртали за наредну годину?

-Здравље приjе свега. Све остало jе у другом плану али ће доћи све на своjе.

Коjу поруку шаљете читаоцима Дана за почетак 2022.године?

-Да чувате своjе здравље, да се волите и да будете позитивни и насмиjани. То нам чини ми се свима понекад недостаjе. Морамо бити jаки, чекаjу нас бољи дани.

А.Ш.

Фото:Гордана Лабовић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:23