Publika, moda, film... / -SRDJAN ALEKSIC
16/10/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Moda i film u savršenom plesu na Serbia Fashion Film Festivalu

Program festivala je sveobuhvatan i prikazuje publici raznolik izbor modnih filmova, uz istovremeno organizovane razgovore sa značajnim imenima iz svijeta mode, filma, umjetnosti i medija

Novi Sad je sinoć bio domaćin drugog dana 22. izdanja Serbia Fashion Weeka, u okviru kog je održan Serbia Fashion Film Festival. Manifestaciju je svečano otvorila Amela Radan, jedna od vodećih ličnosti u svijetu mode regiona, koja je zajedno sa Željkom Ivanovićem, suosnivač Sarajevo Fashion Film Festivala. On s eobratio publici u Eđšegu a sam trenutak otvaranja događaja obogatio je atmosferu te večeri, dajući početak nezaboravnom putovanju kroz svijet mode i filma.

Serbia Fashion Film Festival je događaj koji se izdvaja po svojoj jedinstvenosti i internacionalnoj dimenziji. Ova manifestacija donosi izbor radova iz cijelog svijeta, prezentujući ih kroz međunarodno takmičenje, diskusije, majstorske časove, predavanja, radionice, zabave i sadržaj dostupan tokom cijele godine putem interneta.

Program festivala je sveobuhvatan i prikazuje publici raznolik izbor modnih filmova, uz istovremeno organizovane razgovore sa značajnim imenima iz svijeta mode, filma, umjetnosti i medija. Festival takođe pruža detaljan program posvećen avangardnim dizajnima, umjetničkim video radovima, modnim dokumentarcima i radionicama. Modni filmovi predstavljaju značajan segment savremene modne industrije, donoseći inovacije i dubinu u način na koji se moda prezentuje i doživljava. Ovi filmovi nisu samo reklamni materijal za brendove ili dizajnere, već prava umjetnička djela koja istražuju estetiku, identitet, kulturu i priče putem vizuelnog jezika mode.

Večeras na programu Serbia Fashion Weeka publiku očekuju uzbudljive revije domaćih i inostranih dizajnera u Master centru Novosadskog sajma. Nacionalna nedelja mode nastavlja da slavi modu, film i dizajn na našim prostorima, donoseći kreativnost i inspiraciju u srca svih zaljubljenika u ovu umjetnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:57