Принц Хари / - Фото: Принтскрин
16/02/2022 u 08:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Принц Хари у својој књизи откриће истину о односу са маћехом

Књигу пише као човјек који је постао, а не као принц како је рођен

Нова књига принца Харија разјасниће његова осећања према маћехи Камили и већ се пише да би могла да “протресе монархију до сржи”, наводи извор за The Mirror.

Извори блиски војводи од Сасекса предвиђају да ће војвоткиња од Корнвала, коју је краљица Елизабета прошле недјеље навела као будућу краљицу супругу, наићи на посебне критике у мемоарима принца Харија.

Хари је искористио свој посљедњи јавни наступ, видеопозив с бившим капетаном рагбија Велса Гаретом Томасом, како би одао почаст својој покојној мајци Дајани.

Али, занимљиво је да није прокоментарисао најновију вијест да ће Камила заправо постати сљедећа краљица када његов отац, принц Чарлс ступи на престо.

– Његова ћутња говори пуно – каже извор који тврди да Хари нема близак однос с Камилом:

– Иако су се тензије између њих двоје с годинама смањиле, то је било више због показивања јединства него блиског односа.

– Било је великих проблема у почетку, али како су Хари и његов брат Вилијам сазријевали, ствари су се поправиле и могли су нормално да фукционишу с Камилом. Никада нису били блиски с њом и још увијек нису – испричао је извор.

Извор је додао: ‘Има пуно тога да се каже о томе. Људи мисле да се притајио како би поштивао породицу, али није то. Пише књигу. Има уговор о књизи вриједан више милиона фунти и због тога своја мишљења држи за себе. Уговор о мемоарима садржи да би требао укључивати ​​личне податке о личним и породичним договорима.

– И то ће бити стварно интиман поглед на његова осјећања о његовој породици и ономе што се догодило у прекиду везе. Ако мисле да је омекшао, онда се варају. Само причекајте да књига изађе јер ће то уздрмати монархију до сржи – наглашава извор.

Иако је будућност Камиле ријешена, а принц Вилијам наводно подржава и поштује предложену промјену њеног статуса, Хари ју је наводно одбацио.

image

Хари и Меган

- SCREENSHOT

Очекује се да ће књига бити објављена крајем ове године, у издању познате америчке издавачке куће “Random House”.

Хари, који сада живи у Калифорнији с Меган и њиховом дјецом Арчијем и Лилибет, на књизи ради с писцем Џеј. Р. Моехрингером.

Очекује се да ће се у мемоарима наћи ​​Харијево дјетињство, његово време у војсци, укључујући рат у Авганистану и његов брак са бившом глумицом Меган Маркл.

Принц је у изјави објаснио своје мотиве да своју причу стави на папир:

– Не пишем ово као принц какав сам рођен, већ као човјек који сам постао.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:37