Метју Пери / -Метју Пери
04/11/2021 u 13:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Метју Пери пише аутобиографију

Звијезда "Приjатеља" jе обећао да ће у тоj књизи повести читаоце иза кулиса ултрапопуларне сериjе, као и да ће писати о многим детаљима и дешавањима са снимања

Чендлер Бинг jедан од наjомиљениjих ликова из планетарно популарне сериjе "Приjатељи" обрадовао jе фанове широм свијета, када jе обjавио вијест да пише књигу. Метjу Пери jе наjавио да његови мемоари излазе на jесен 2022. године.

Звијезда "Приjатеља", наводно jе потписао уговор за писање аутобиографиjе, он jе обећао да ће у тоj књизи повести читаоце иза кулиса ултрапопуларне сериjе, као и да ће писати о многим детаљима и дешавањима са снимања. Поред тога, велику пажњу ће посветити и писању о своjоj борби са зависношћу, са коjом се суочавао дуги низ година. Ово за њега представља начин, да стане на пут мноштву нагађања, лажних али и истинитих обjава, питања и коментара о приватном животу.

- Пуно тога се писало о мени у прошлости. Мислим да jе вријеме да људи напокон чуjу све директно од мене - рекао jе Метjу за Пипл.

Обожаваоци "Приjатеља" су навикли на непревазиђен хумор овог глумца. О његовоj ирониjи и шармантном начину да засмиjе цио свијет, па и колеге на снимању, говоре броjни снимци (блуперс) - грешке са снимања, на коjима се смиjу партнери коjи се нађу са њим у кадру. Самим тим, у књизи ће свакако бити присутан његов препознатљив хумор.

Меган Лунћи из издавачке куће Flatiron Books рекла jе како jе Периjева прича изванредна.

- Треба нам хумора, треба нам катарза и морамо се договорити да jе Метjуова изванредна прича, испричана његовим непоновљивим гласом, управо то. Књига има потенциjал да окупи људе, што jе посебно потребно управо сада, у времену изолациjе и подјела - рекла jе Меган.

У књизи ће детаљно описати како jе живио са болешћу коjа га jе често чинила усамљеним.

- Био сам у Приjатељима од своjе 24 до 34 године... Нас шесторо били смо свуда. Гледано изван, могло jе да се чини као да имам све, а у ствари сам био врло усамљен jер сам патио од алкохолизма - рекао jе jедном приликом, а у другом интервjуу обjаснио како никад ниjе дошао на посао под утицаjем алкохола или дроге.

- Био бих страшно мамуран, до боли, али радио сам. Али, с временом ствари су се толико погоршале да то више нисам могао да сакривам и сви су знали - казао jе Пери и признао jе како се баш не сјећа отприлике три године, између треће и шесте сезоне сериjе.

Ниjе познато колико ће Метjу бити плаћен за мемоаре, али се шушка да jе ријеч о значаjноj цифри. Наслов књиге jош увијек ниjе познат, али зна се да ће изаћи у jесен 2022.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:10