Neda Ukraden / -NEDA UKRADEN
07/10/2021 u 14:25 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Неда Украден најављује аутобиографију до Нове године

Књига ће бити прича мог живота, биће права драма

Неда Украден открила jе да ће до краjа године обjавити своjу аутобиографску књигу у коjоj ће бити сви детаљи из њеног приватног живота, али и наjвеће таjне са естраде. Пjевачица jе испричала да jе веома отворено писала о свему и да се присjетила наjболниjих догађаjа из свог живота.

- Завршавам књигу, очекуjем да ће изаћи до Нове године. Моj живот и кариjера су поприлично дуги и богати разноразним догађаjима. Имаће доста страна, али биће и коjекавих детаља из приватног живота и дугогодишње музичке кариjере. Наравно да сам споменула и моjе пjевање Титу и дружење са њим, то jе нешто што jе за нас у то вриjеме био невjероватан догађаj, о коме нисмо ни сањали да ће се десити. Историjа. Књига ће бити прича мог живота, наjвjероватниjе да ће се први дио звати "Зора jе сванула" по моjоj пjесми - изjавила jе Украден.

Открила jе да ће други дио књиге бити драматичниjа вариjанта њеног живота.

- Почеће моjим одласком из Сараjева, биће дио о рату, написано jе доста детаља и о избjеглиштву. Веома дуго сам одбиjала да се сjећам свега из рата, мени jе то jош увиjек свjеже. Било ми jе тешко док сам писала књигу присjећала се свих тих детаља, прошло jе скоро 30 година од тада и мислим да сам коначно успjела да направим неку историjску дистанцу. Биће то права драма - рекла jе Украден.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 12:48