Lepa l / -LEPA L
04/11/2021 u 14:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Живот Лепе Лукић на великом платну

Пjевачица открива да ће се о њеном животу снимити филм и сериjа, те да су преговори већ у току

Пjевачица Лепа Лукић дуги низ година jе на ерстрадноj сцени, а многи jе сматраjу краљицом народне музике. Међутим, поред успjешне и богате кариjере, Лепа jе имала интересантан приватни живот о коjем се мало зна. Како jе филм о легендарном Томи Здравковићу оборио све рекорде гледаности, а у филму jе посебан печат оставио лик Лепе Лукић, пjевачица не криjе колико jоj jе драго због тога, али и открива да ће се о њеном животу снимити филм и сериjа, те да су преговори већ у току.

- Jесте, мислим да ћу да почнем да причам причу са човjеком коjи ће да пише сценарио, то ће идуће године да буде, не може то тако на брзину... У филму ће бити живот дjевоjчице како jе живjела од своjе седме године, без оца, са маjком у сиротињи. Кад jе маjка ишла у надницу, а ми дjеца трчимо тамо кад се спрема вечера, да нам маjка испод стола украде неки залогаj и да - рекла jе Лепа, коjа тврди да jе слава ниjе промиjенила: - Jа сам стварно постигла што нико ниjе... Не морам да имам милионе, али народ ме волио и бодри ме до дан данас. Да jе неко други ово постигао, не би ни са ким причао, са биjелим коњем би ишао кроз Београд, а jа сам и даље остала скромна.

Лепа не криjе да jе попут Томе Здравковића имала турбулентан љубавни живот.

- Jа сам била вољена жена и вољела сам, а била сам jош више вољена и тешко су одлазили од мене, а jа сам била обична жена, а на сцени Лепа Лукић - испричала jе пjевачица у емисиjи "Grand news".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:06