/ FOTO CNN YOUTUBE
28/03/2022 u 23:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ЦНН наводно има припремљен снимак који ће емитовати уочи смака свијета

Када је прије више од 40 година основао ЦНН, Тед Турнер рекао је да ће телевизија престати емитовати једино у случају смака свијета

ЦНН наводно чува снимку коју планира емитовати непосредно прије смака свијета.

Када је прије више од 40 година основао ЦНН, Тед Турнер рекао је да ће телевизија престати емитовати једино у случају смака свијета. А ако до њега дође, ЦНН има спреман програм за посљедњи дан на Земљи, преноси Аваз.

- Емитоваћемо и пратит смак свијета уживо и то ће бити наш посљедњи догађај. Државну химну свираћемо само једном, данас, 1. јуна 1980., а када дође смак свијета, одсвираћемо Nearer My God To Thee прије него што се одјавимо - рекао је Турнер након оснивања телевизије. 

Прије неколико година новинар портала Јалопник дошао је у посјед снимке док је стажирао на ЦНН-у. Снимка је названа Turner Doomsday Video, а приказује изведбу пјесме Nearer My God To Thee, коју је бенд наводно свирао када је Титаник тонуо, а изводе је припадници америчке војске, морнарице и ратног ваздухопловства.

Гласине о постојању снимке први пут су се почеле ширити 1988. године, након што је The New Yorker објавио чланак у којем спомиње њезино постојање, а доступна је тек од 2015. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 14:45