Бојанић Лаловић / Фото: Лазар Ружић
20/07/2021 u 11:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојанић Лаловић: Доћи ће боља времена кад неће бити важно ко је у којој партији

Подршка посебно значи кад у Рјешењу о разрјешењу пише да нијесам испуњавала “радне обавезе”, каже смијењена директорица подгоричке гимназије

Дугогодишња директорица подгоричке гимназије "Слободан Шкеровић" Зоја Бојанић Лаловић предала је јуче званично дужност директорице, на чијем је челу била од децембра 2015. године.

Дугогодишња директорица подгоричке гимназије одлази са функције

Како је казала, била је то велика част, али и обавеза.

- Друштвеној заједници било потребно скренути пажњу на значај ове престижне установе. Успјели смо у томе и сада можемо бити поносни на оно што је Гимназија сада-модерна образовна установа спремна да одговори свим захтјевима новог времена- истиче Бојанић Лаловић. 

Разријешена директорица захвалила се свима који су јој ових дана пружили подршку.

- Она значи посебно када у Рјешењу о разрјешењу пише да нијесам испуњавала “радне обавезе”. Можда и нијесам, утврдиће они који се тиме баве, али је моја мисија ипак успјела када имам једну Софију, Андреу, Анђелу, Нађу, Луку, Андрију, Милицу и све оне моје ученике који су разумјели поруку да се рад и залагање ипак вреднују. Због њих нећу престати да вјерујем да је то тако, јер бих тиме њих изневјерила. Они су били моја мотивација, инспирација и извор нове енергије. Тако је и сада,зато не одустајем, јер вриједи. А вјерујем и да ће доћи и нека боља времена у Црној Гори, када неће бити важно којој партији припадате, које сте националности или вјере и када ће изнад свега бити човјек. Ово је вријеме изазова, зато је и људскост најважније сачувати- поручила је Бојанић Лаловић. 

Подсјетимо, министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић за вршиоца дужности директора Гимназије "Слободан Шкеровић" у Подгорици поставила је професорицу српског језика и књижевности Биљану Вучуровић.

Бојанић Лаловић је члан Главног и Извршног одбора Демократске партије социјалиста (ДПС). Такође је и члан Општинског одбора у Подгорици и Kомисије за образовање, културу и медије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:57