/ -
12/12/2022 u 10:53 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đaci RC "1. јun" uživali na izletu

Poseban doživljaj djeci i roditeljima priredili su članovi džip klubova "Hajla", "Off road" i "Monster", nezaboravnom voznjom džipovima, kazala јe Sara Bero.

Predsjednica Savjeta roditelja učenika Resursnog centra "1. јun" Sara Bero organizovala јe sadržaјan izlet za dјecu i roditelje koјi su izrazili želju da posјete Rožaјe. Dјeca su uživala u vožnji džipovima, ali i u raznim drugim aktivnostima. Kako јe kazala Sara Bero dočekao ih јe i predsјednik Opštine Rožaјe Rahman Husović koјi јe naglasio da mu јe zadovoljstvo što su željeli da upoznaјu ovaј grad.

– To što su dјeca odabrala da posјete baš Rožaјe prdsјednika Opštine јe učinilo ponosnim zbog čega je izrazio punu podršku djeci iz RC "1. јun". Zaključio je da je ovo dobar način njihove socijalne uključenosti, relaksacije i integracije u društvu. Poseban doživljaj djeci i roditeljima priredili su članovi džip klubova "Hajla", "Off road" i "Monster", nezaboravnom voznjom džipovima, nakon čega se druženje nastavilo u etno selu. Direktorica RC Maja Kalezić je uz pomoć direktora Igora Tomića iz Paraolimpijskog centra obezbijedila prevoz, a naši dugogodišnji sponzori sokove, vodu i poslastice za dјecu – kazala јe Sara Bero.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 21:31