Третман старих аутомобила / - LAZAR RUZIC
24/11/2021 u 15:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Депонија ће третирати возила ван употребе

Довољно jе да власник возила контактира Депониjу и сву организациjу препусти нашоj служби, наводе из Главног града

Будући да се Подгорица, као и сви већи градови, суочава са нелегалним откупом отпадних возила, те да се на нелегалним одлагалиштима ауто-дjелови третираjу ван еколошких норми и прописа, градско предузеће Депониjа набавило jе jедан од наjбоље опремљених погона за третман возила ван употребе у региону.

–Отпадна возила често заузимаjу jавне површине, дворишта и приватне посjеде, те представљаjу сметњу и власницима и околини. Наш превасходни циљ jе да у сарадњи са грађанима сузбиjемо ову поjаву и омогућимо нашим суграђанима да на легалан и исправан начин расходуjу возило и остваре приход. За свако уступљено возило власник добиjа новчану накнаду чиjи износ се процjењуjе на основу тежине предатог возила – наводе из Главног града.

Из Главног града истичу да Достава старог возила више ниjе брига грађана, jер су набавком специjализованог возила за одвоз отпадних аутомобила и таj проблем риjешили у њихову корист.

– Довољно jе да власник возила контактира Депониjу и сву организациjу препусти нашоj служби. Приjавом на веб сервис Захтjев за откуп (рециклажу) отпадних возила и попуњавањем кратког упитника о власнику возила и самом возилу, осим личне добити и уштеде времена, грађани чине неизмjерну добробит за заjедницу и средину у коjоj живе – закључили су из Главног града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:27