/ -
22/06/2022 u 12:09 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расписан конкурс за подршку СТАРТУП ИЦТ бизнису

На конкурс могу аплицирати сва правна и физичка лица, док су за ове сврхе планирана средства у износу од 40.000 еура – наводе из Секретариjата за подршку бизнис заjедници

Секретариjат за подршку бизнис заjедници Главног града обjавио jе Конкурс за подршку СТАРТУП ИЦТ бизнису, на коjи могу аплицирати сва правна и физичка лица и приjавити се за АЛПХА или БЕТА програм. Како су истакли из Секретариjата за подршку бизнис заjедници за ове сврхе планирана су средства у износу од 40.000 еура.

– За програм АЛПХА могу се приjавити физичка лица или правна лица коjа су основана у последњих 5 година са пребивалиштем односно сjедиштем на териториjи Главног града коjи своjе бизнис идеjе желе да започну или развиjу у Главном граду. За програм БЕТА подршку може остварити наjвише 3 учесника физичко или правно лица коjи су међу добитницима претходног Конкурса за подршку старуп бизниса у 2021 години. Рок за подношење приjава jе 30 дана од дана обjављивања овог конкурса на интернет страници Главног града – наводи Секретариjат за подршку бизнис заjедници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:35