Са прошлогодишње сједнице жирија 19. децембар / -Архива
10/12/2021 u 12:31 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Десет кандидата за награду "19.децембар"

Ко ће од њих добити признање коjе се сваке године додjељуjе поводом 19. децембра, Дана ослобођења Подгорице, знаће се у понедјељак, 13. децембра

Свих десет предлога који су пристигли на конкурс за додjелу Награде "19. децембар" испуњаваjу формално-правне услове да иду у финални круг, утврдио jе жири на jучерашњоj сjедници. Ко ће од њих добити признање коjе се сваке године додjељуjе поводом 19. децембра, Дана ослобођења Подгорице, знаће се у понедјељак, 13. децембра за када jе и заказана нова сjедница жириjа. Сједници жирија, како сазнајемо, присуствовао је и Часлав Вешовић, замјеник градоначелника Подгорице.

За награду "19. децембар" предложени су Радомир Рајо Прелевић, хуманиста, предузеће Зеленило, Вукота Јашовић, предсједник ДДДК "Подгорица", Гордана Мијановић, наставница ликовне културе у ОШ "Саво Пејановић", Златко Златичанин, писац, затим часопис Комуна, Горан Никчевић, мултимедијални умјетник. На листи су и Здравко Ђурановић, Златко Булић, као и Снежана Бурзан Вуксановић, директорица КИЦ-а "Будо Томовић".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 02:19