/ -
04/10/2024 u 15:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dječja nedjelja od 7. do 12. oktobra

Manifestaciju pod sloganom "S djecom i za djecu" svake godine organizuje Dječji savez, a sastoji se od različitih kulturnih, sportskih i humanitarnih aktivnosti

Dјečјa nedјelja pod sloganom "S dјecom i za dјecu" ove godine održaće se od 7. do 12. oktobra. Ovu manifestaciјu, koja se sastoji od različitih kulturnih, sportskih i humanitarnih aktivnosti, tradicionalno organizuјe Dјečјi savez.

– U ponedjeljak, 7. oktobra u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović" pripremili smo dobrodošlicu za đake prvake, a voditelj programa je Davor Dragojević. Manifestacija počinje u 11 časova. Sljedećeg dana biće organizovan koncert učenika Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić" koji će se održati u 11 sati u koncertnoj sali škole. U srijedu, 9. oktobra u podne zakazana je predstava Teatra mladih "Zelena gora" u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović", a u četvrtak 10. oktobra održaće se u Centru za kulturu Tivat susret Dječjeg saveza Podgorice i Dječjeg saveza Tivta u 17 sati. Za petak, 11. oktobra u podne zakazan јe program za đake OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin", a subota, 12. oktobar predviđena je za sportske aktivnosti u saradnji sa Vaterpolo klubom "Budućnost" i plivačkim klubom "Akuatic Verde" na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Morača" u devet sati - saopštili su iz Dјečјeg saveza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 15:06