DPS / - DPS
26/06/2023 u 14:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Glavnog grada: Šaranovićev krajnji domet je nošenje kutija

Suprotstavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične, saopštili su iz DPS-a Podgorice

Poput svog političkog oca Vuksana Simonovića, koji je svojevremeno nosio nepostojeće dokaze u Bari, Danilo Šaranović, pripravnik-zamjenik, ponio je gomilu papira u SDT. Kao što je to bio politički kraj Simonoviću, tako će i ovo biti Šaranoviću, saopštili su iz Odbora DPS Glavnog grada Podgorice.

- Suprotstavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične. Takve prezire svako, čak i oni u čije ime neljudski i lažno optužuju druge.

Recikliranjem starih prijava, koje su sve odbačene,i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora Čistoće Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu - saopštili su iz DPS-a.

(VIDEO) Šaranović i Vukadinović predali SDT-u dokumentaciju o "Čistoći": Zaposleni bili pod pritiskom bivšeg rukovodstva

Ističu da pripravniku-zamjeniku u istragama navodnih zloupotreba je pomogao predsjednik Upravnog odbora koji je osnovnu školu po starom obrazovnom sistemu pohađao 10+ godina.

- Bez bilo kakve vizije i ideje da unaprijede rad Glavnog grada i Čistoće, nekvalifikovani pripravnik i dugometražni osnovac su taman za nošenje kutija i ništa više od toga.

Vjerujemo da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju  ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost - naveli su iz Odbora DPS Glavnog grada Podgorice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:26