Привредници добијају савремене сајтове / - фото: Попдгорица.ме
26/05/2021 u 14:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни Град: Израдићемо бесплатно 100 саjтова за подгоричке привреднике

Саjтове ће израђивати запослени у Центру за информациони систем Главног града, а подршка обухвата и закуп домена и хостинг за период од годину

Jавни позив за бесплатну израду 100 wеб саjтова, коjи jе обjавио Главни град у жељи да помогне привредницима, завршен jе уз велико интересовање, о чему говори и 101 приjава за таj вид подршке, навофди се у саопштењу.

– Комисиjа за спровођење jавног позива за бесплатну израду веб саjтова, обавила jе увид у достављену документациjу апликаната и онима коjи ниjесу успjели да у предвиђеном року прикупе цjелокупну тражену документациjу, због преклапања рока са вjерским празницима, продужила таj рок – наводи се у саопштењу.

Из ПГ Бироа jе саопштено да ће се, након истека тог рока, реализовати саjтове апликантима коjи испуњаваjу услове прописане jавним позивом.

– Саjтове ће израђивати запослени у Центру за информациони систем Главног града, а подршка обухвата и закуп домена и хостинг за период од годину. Проциjењена вриjедност израде 100 wеб саjтова, са свим додатним сегментима износи око 100 хиљада ЕУР – рекли су из Главног града.

Компаниjе ће на таj начин, како се додаjе, лакше превазићи кризу изазвану коронавирусом, имаjући у виду чињеницу да дигитализациjа у овом тренутку даjе могућност савладавања физичких бариjера и олакшава пословање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:07