/ -
07/04/2022 u 15:49 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град на Сајму привреде у Мостару

Велики броj реномираних компаниjа из региона представио jе наjновиjа достигнућа из области одрживих рjешења за ефикасниjе управљање компаниjама и институциjама

Менаџер Главног града, Марjан Jунчаj, секретар за подршку бизнис заjедници, Зекериjа Фетић и директор Центра за информациони систем Џемал Лекић, учествовали су на Међународном саjму привреде у Мостару. Званични партнер овогодишњег издања саjма jе мађарска агенциjа за промоциjу извоза ХЕПА, а саjам се одржава од 5. до 9. априла.

– Велики броj реномираних компаниjа из региона представио jе наjновиjа достигнућа из области одрживих рjешења за ефикасниjе управљање компаниjама и институциjама. У оквиру саjма, делегациjа Главног града се састала са представницима ХЕПА-е, те jе разматрано улагање у проjекте Експо центар Подгорица, као и нове технологиjе концепта Смарт сити. Наша делегациjа сусрела се и са црногорским излагачима и представницима Привредне коморе Црне Горе – саопштили су из ПГ бироа.

Они истичу да је домаћин делегациjи Главног града на овогодишњем изадњу Међународног саjма привреде у Мостару био Ранко Jововић, заступник ХЕПА-е за Црну Гору, Босну и Херцеговину и Албаниjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:32