Јавна расвјета / - фото: Подгорица.ме
27/06/2021 u 11:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град: Наставља се модернизациjа jавне расвjете

У току седмице коjа jе пред нама, настављаjу се радови у Улици Братства и jедниства, Улици Октобатске револуциjе и на Московском мосту, подсјећају из Главног града

Екипе градског предузећа “Комуналне услуге” д.о.о. током претходне седмице замиjениле су стару и уградили нову ЛЕД расвjету, вриjедности 55.000 еура, на сљедећим локациjама: Московски мост, Мост на Саставцима, Улица Братства и jединства, Улица Октобарске револуциjе, саопштено jе из Главног града.

– У току седмице коjа jе пред нама, настављаjу се радови у Улици Братства и jедниства, Улици Октобатске револуциjе и на Московском мосту. Екипе Комуналних услуга даће своj допринос и формирању нове парковске површине испод брда Љубовић, па ће у наредним данима поставити подземне инсталациjе, а након тога и саму расвjету – наводе у саопшптењу.

image

Јавна расвјета

- фото: Подгорица.ме

Подсjећаjу да поред уличне, парковске, декоративне расвjете и расвjете мостова, у претходном периоду реконструисана jе расвjета и на већини подвожњака на териориjи Главног града.

– Резултат наведених активности су боље освиjетљене саобраћаjнице, уз значаjно смањење потрошње електричне енергиjе, и знатно безбjедниjе локациjе за употребу у вечерњим часовима, како за пjешаке, тако и за све учеснике у саобраћаjу – закључуjу из Главног града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:05