/ -Архива
18/07/2023 u 13:07 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Inoviran sajt Skupštine Glavnog grada

Najveći novitet predstavlja mogućnost komunikacije – čata sa administratorima u realnom vremenu, pa će građani biti u prilici da informacije iz domena rada Skupštine Glavnog grada dobijaju znatno brže nego ranije

Novi, redizajnirani i inovirani sajt Skupštine Glavnog grada, na istoj adresi https://skupstina.podgorica.me/, od juče je dostupan svim posjetiocima. Sajt je rađen, kako su saopštili iz Skupštine Glavnog grada, u Word Pressu.

– Najveći novitet predstavlja mogućnost komunikacije – čata sa administratorima u realnom vremenu, pa će građani biti u prilici da informacije iz domena rada Skupštine Glavnog grada dobijaju znatno brže nego ranije. Na naslovnoj strani mogu se pronaći aktuelnosti – najave sjednica plenuma i radnih tijela, najnovija saopštenja, kao i linkovi ka informacijama o postojećem sazivu Parlamenta, njegovim nadležnostima, rukovodstvu, odbornicima, radnim tijelima i o radu Službe Skupštine – navode iz Skupštine Glavnog grada.

Iz gradskog parlamenta navode da su posjetiocima dostupna dokumenta koja je Skupština donijela, video zapisi sjednica, vodič za slobodan pristup informacijama, kontakt informacije, kao i arhiva prethodnih saziva.

– Na sajtu će uvijek biti dostupan i link za direktno praćenje sjednica Parlamenta tokom njihovog trajanja. Na inoviranju i redizajnu sajta radili su programeri i dizajneri Centra za informacioni sistem (CIS) Glavnog grada – navode iz Skupštine Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 02:58