/ -
07/06/2024 u 14:31 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Maskenbal Dječjeg saveza na Trgu nezavisnosti: Svijet dječje mašte

Prva nagrada u sve tri kategorije je sedmodnevni boravak u dječjem odmaralištu na Veruši, dok ce druga i treća nagrada biti uručene u formi diploma plišanih igracaka, rekao je Aleksandar Milošević, direktor Dječjeg saveza

Dječji savez Podgorica sjutra organizuje veliki dječji maskenbal "Svijet dječje mašte". Na maskenbalu će, kako je saopštio Aleksandar Milošević, direktor Dječjeg saveza, učestvovati učenici osnovnih škola Podgorice i Tivta.  

– Defile maski, predvodice mazoretke plesnog studija Belisima (Tivat), a one će se kretati Trgom nezavisnostiVoditelj programa je Davor Dragojevic, dramski umjetnik. Na kraju programa biće proglašene najbolje maske u kategoriji najbolja, najoriginalnija i najmastovitija maska, kao i 50 specijalnih nagrada. Maske ce ocjenjivati tročlani žiri sasavljen od akademskih slikara. Prva nagrada u sve tri kategorije je sedmodnevni boravak u dječjem odmaralištu na Veruši, dok ce druga i treća nagrada biti uručene u formi diploma plišanih igracaka. Pobjednicima u sve tri kategorije biće uručene diplome – saopštio je Milošević. 

Maskenbal je zakazan za 18 časova na Trgu nezavisnosti. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 19:28