Miloš Mašković / -M.VUJISIć
17/07/2024 u 16:54 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mašković: Čistoća (ne)namjerno obmanjuje

Čistoća ponovo (ne) namjerno obmanjuje javnost, predstavljajući me kao nekoga ko ne govori istinu, a zbog narativa koji kreiraju, zatražiću odgovornost neodgovornih pojedinaca iz tog preduzeća, saopštio je Miloš Mašković, odbornik Socijaldemokrata u Skupštini Glavnog grada.

Mašković se oglasio na navode preduzeća Čistoća da su mu dokumentaciju o širenju parvo virusa u skloništu za napuštene životinje na Vrelima Ribničkim dostavili 12. jula.  

– Istina je da sam odgovore na pitanja o stanju u podgoričkom azilu dobio, ali ne 12. nego 16. jula (juče), što potvrđuju priloženi dokumenti. Odgovori su uslijedili nakon upućene urgencije i mog javnog reagovanja. Dakle, odgovori su stigli sa zakašnjenjem iz očiglednog razloga – sakrivanja istine. Očigledno je da odbornici moraju vršiti javni pritisak na institucije i preduzeća kako bi se poštovao Poslovnik Skupštine, koji predviđa da odbornici odgovore na pitanja dobijaju za najviše 15 dana, što je u ovom slučaju bio 9. jul. Ovakvo reagovanje Čistoće, iza kojeg se kriju loše namjere, pokazuje elementarno nepoznavanje funkcionisanja sistema Glavnog grada. Čvrsto sam uvjeren da građani Podgorice prepoznaju ko govori argumentovano, a ko se služi neistinama prikrivajući svoju nesposobnost i neznanje. O sadržaju odgovora koji su juče stigli, kao i o ostalim detaljima vezanim za stanje u azilu, govoriću narednih dana – poručio je Mašković. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:48