/ -
11/07/2024 u 14:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na tri gradske plaže: Ljeto na rijekama

Manifestacija će biti organizovana sa ciljem uređenja i dodatne promocije gradskih plaža, te animiranja posjetilaca i sugrađana da se osvježe na obalama gradskih rijeka tokom vrelog podgoričkog ljeta, poručili su iz TOP-a

Turistička organizacija Glavnog grada će za ovu ljetnju turističku sezonu postaviti urbani plažni mobilijar na tri gradske plaže- Galeb, Sastavci i Rogami, čime će započeti manifestacija “Ljeto na rijekama”.

– U petak, 12. jula, na plaži Galeb će biti organizovan muzički program, nastupiće DJ Mr Jools i sastav Glumci, dok će u subotu, 13. jula, posjetioce na Sastavcima zabavljati NIGGOR. 

Na Sastavcima će, na velikom led ekranu, biti organizovan lajv prenos Olimpijskih igara od 26. jula do 11. avgusta – saopštili su iz Turističke organizacija Podgorice.  

Manifestacija će, kako navode iz TOP-a, biti organizovana sa ciljem uređenja i dodatne promocije gradskih plaža, te animiranja posjetilaca i sugrađana da se osvježe na obalama gradskih rijeka tokom vrelog podgoričkog ljeta.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 13:15