/ -
03/07/2024 u 13:54 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nastavlja se zaprašivanje komaraca

Komarci će biti zaprašivani na Marezi, u Tološima, Vranićima, Malom brdom, Momišićima, u Blok pet, na Kruševcu, u naselju 1.maj, na Sadinama, u Gornjoj Gorici i Donjoj Gorici

Nastavlja se dezinsekcija grada pa će ekipe Instituta za javno zdravlje sjutra komarce zaprašivati na Marezi, u Tološima, Vranićima, Malom brdom, Momišićima, u Blok pet, na Kruševcu, u naselju 1.maj, na Sadinama, u Gornjoj Gorici i Donjoj Gorici.

– Okvirni termin dezinskecije je od 20 do ponoći. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, jakog vjetra ili kiše, dezinsekcija će biti realizovana u drugim termina, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.  

Napominjemo da je Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj Glavnog grada, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje i Univerzitetom Crne Gore, organizovao kampanju jačanja svijesti o potrebi prevencije razvoja velikog broja odraslih jedinki komaraca kao prenosioca određenih zaraznih bolesti, u okviru koje su na deset lokacija u gradu postavljeni bilbordi sa smjernicama kako svi možemo doprinijeti prevenciji – saopšteno je iz Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 13:55