Nemnaja Baošić DnP / -DNP
23/01/2024 u 16:18 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nemanja Baošić napustio DNP

Baošić je naveo da je partiju koju predvodi Milan Knežević napustio zbog mimoilaženja sa političkim stavovima i odlukama rukovodstva partiјe

Odbornik Demokratske narodne partije u Skupštini Glavnog grada Nemanja Baošić istupio je iz partije i podnio ostavku na sve funkcije u organima partije koju predvodi Milan Knežević.

Baošić je kazao da je o tome obavijestio predsjednika Demokratske narodne partije Crne Gore Milana Kneževića. Nemanja Baošić je predsjednik Kluba mladih i član Opštinskog odbora Podgorica.

– Ovim putem obavјeštavam јavnost kako sam donio odluku o istupanju iz Demokratske narodne partiјe Crne Gore, kao i o ostavkama na partiјsku funkciјu- predsјednik Kluba mladih i članstvu u organima partiјe - Opštinski odbor Podgorica. O svemu ovom obaviјestio sam predsјednika DNPCG. Ovu odluku donosim usled mimoilaženja u političkim stavovima i odlukama rukovodstva partiјe u proteklom periodu. Napominjem svoј politički angažman nastavljam kroz obavljanje funkciјe nezavisnog odbornika u Skupštini Glavnog grada - rekao je Baošić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:06