/ -
18/07/2024 u 16:43 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Objavljena konačna lista dobitnika subvencija za kupovinu bicikala

Iz Glavnog grada su pozvali dobitnike subvenciјa da do 1. avgusta dostave fiskalni račun kao dokaz o kupovini bicikla

Glavni grad je objavio konačnu listu dobitnika subvencija kroz projekat "Podgorica na dva točka" po kojoj je 195 građana dobilo olakšice za kupovinu bicikala. Prema podacima Glavnog grada olakšice nisu dobila 24 građanina. Iz Glavnog grada su pozvali dobitnike subvenciјa da dostave fiskalni račun na i-meјl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.,​ kao dokaz o kupovini bicikla.

– Rok za dostavljanje fiskalnih računa je 15 dana od dana objavljivanja liste, odnosno do 1. avgusta. Napominjemo da fiskalni račun koji se dostavlja ne smije biti stariji od dana raspisivanja ovog poziva (26. juna 2024. godine). Nakon ove procedure pristupiće se potpisivanju ugovora, na način što će se ugovori dostavljati dobitnicima na elektronsko potpisivanje – navode iz Glavnog grada.

Iz Grada podsјećaјu da јe ovo deseti ciklus subvencioniranja kupovine dvotočkaša.

– Glavni grad je ove godine prvi put uveo značajnu novinu kojom je građanima omogućeno da zahtjeve podnose elektronskim putem. Za potrebe ovog javnog poziva obezbijeđena su sredstva u iznosu od 30.000 eura kojima se subvencioniše 50 odsto cijene bicikla, a najviše 150 eura po pojedinačnoj prijavi. Napominjemo, besplatni čitači za elektronske lične karte za potrebe ovog javnog poziva su obezbijeđeni kroz projekat "E-usluge kao odgovor na Covid19", koji finansira EU, a sprovodi UNDP u saradnji sa Ministarstvom javne uprave Crne Gore – navode iz Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
BICIKLOSUBVENCIJE
14. oktobar 2024 16:28