Zgrada glavnog grada  / -LAZAR RUZIC
27/09/2024 u 21:17 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odgovor uprave Glavnog grada: Krgović manipuliše radničkim pravima

Potrudio se Željko Krgović da saopštenjem izvrne sve, vjerovatno kako bi skrenuo fokus sa osnovne poruke da se mora stati na put bezakonju i ne smije biti privilegovanih u sistemu Grada grada, stoji u reagovanju

Predsjednik Sindikata Glavnog grada Željko Krgović manipuliše radničkim pravima i konstruiše da je u pozadini našeg pisma podrške sekretarki Anđušić, politička namjera, navodi se u reagovanju članova uprave Grada koji su danas podržali rad i nastojanja sekretarke za lokalnu samupravu i saradnju sa civilnim društvom Slađane Anđušić.  

- Nije tačno da je u pozadini našeg reagovanja politička namjera. Razumijemo uznemirenost Krgovića, koji je nezakonitim zaposlenjem u Glavnom gradu uživao brojne benefite, a tek kako i koliko kao predsjednik Sindikata, to ne moramo da objašnjavamo, jer su zaposleni u Glavnom gradu sa tim veoma dobro upoznati. Potrudio se Željko Krgović da saopštenjem izvrne sve, vjerovatno kako bi skrenuo fokus sa osnovne poruke - mora se stati na put bezakonju i ne smije biti privilegovanih u sistemu Glavnog grada - navode u odgovoru.

Otvoreno pismo sindikata Glavnog grada: Politiku ostavimo političarima

Sve eventualne zloupotrebe, kako navode dalje, će biti procesuirane. 

– U tome nas neće spriječiti onaj koji je sindikalnu organizaciju Glavnog grada, pretvorio u svoje lično vlasništvo i privilegiju. Nije ni čudo sto u našem reagovanju vidi političku namjeru, jer je on preko politike dobio posao i postao predsjednik sindikalne organizacije, pa ne zna za drugačiji pristup - zaključuje se i reagovanju. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 21:34