Вуковић и Булатовић на једном од ранијих обилазака / - ПГ биро
03/04/2022 u 07:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник Одбора директора Драган Смоловић: Нисмо размишљали о смјени директора Путева

Раденко Булатовић није смијењен нити смо добили предлог за његово разрјешење. Њега једино може смијенити одбор директора, наводи Смоловић

Извршни директор Путева Раденко Булатовић није смијењен са те функције нити је одбор директора размишљао о томе, саопштио је за "Дан" Драган Смоловић, предсједник одбора директора предузећа. Његова реакција је услиједила након што су се појавиле незваничне информације да је Булатовић смијењен са ове позиције.

– Раденко Булатовић није смијењен нити смо добили предлог за његово разрешење. Њега једино може смијенити одбор директора, а о томе одбор директора није размишљао нити има потребе да размишља. То је најстручнији директор од свих предузећа чији је оснивач Главни град и далеко најуспјешнији. Путеви су фирма која најбоље ради без икаквих блокада, дуговања или било чега. Ником цента не дугују, ником се не касни ни по питању плаћања рачуна – саопштио је Смоловић.

Да ли је смијењен са фунцкије извршног директора предузећа јуче смо жељели да питамо и Раденка Булатовића. Међутим, он није одговарао на телефонске позиве и поруке "Дана".

Путеви су се нашли у жижи интересовања последњих дана након што је Урбанистичко-грађевинска инспекција Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма запечатила асфалтну базу предузећа у насељу Цијевна јер не посједује потребну документацију за рад, између осталог није уписано у катастар непокретности, нема одобрење за градњу. Уколико не обезбиједе алтернативни начин за куповину асфалта и битумена то би, како је саопштио Смоловић, значило и престанак рада предузећа и његова ликвидација.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:58