фото: Главни град / - фото: Главни град
22/10/2021 u 17:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријаве до 1. новембра: Коришћење кућица ове године биће бесплатно

У периоду од 15. новембра до 15. јануара

У сусрет новогодишњим празницима, а у циљу додатне подршке предузетницима, Главни град Подгорица објавио је конкурс кроз који се привредним друштвима и предузетницима нуди могућност коришћења монтажних објеката (кућица) без накнаде на Тргу независности за вријеме празника.

Како објашњавају, кроз овај позив Главни град даје на коришћење 40 монтажних објеката различитих димензија у периоду од 15. новембра до 15. јануара 2022. године.

 - Заинтересовани предузетници пријаву на овај конкурс подносе се на прописаном обрасцу, са неопходном документацијом у запечаћеној коверти, са назнаком: “Пријава на Конкурс за давање на коришћење без накнаде монтажних објеката привременог карактера (кућица) за потребе организације Новогодишњих празника 2021/2022–не отварај” и предаје се на адресу: Његошева улица број 20, Подгорица, закључно са  1. новембром 2021. године - наводе они.

На овај начин Главни град подржава дјелатности које подстичу економски развој Подгорице, Главног града, којима се, истичу они, стварају услови и подстиче развој туризма, али и доприноси афирмацији и валоризацији културног потенцијала, те традиције и културне посебности нашег града

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:00