Ulica Miladina Popovića / ULICA MILADINA POPOVIćA - ULICA MILADINA POPOVIćA
13/09/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пројекат вриједан 162.000 еура: Почели радови на у Улици Миладина Поповића

Рок за изградњу канализације 90 дана

Агенција за изградњу и развој почела је радове на изградњи фекалне канализације у Улици Миладина Поповића и замјени дијела постојеће водоводне мреже, саопштили су из Главног града.

- На захтјев грађана, градско предузеће "Водовод и канализација" приступило је обради пројектне документације за објекат фекалне канализације у поменутој улици, након чега је Агенција за изградњу и развој расписала јавни позив за одабир најповољнијег извођача. На овај начин ће се ријешити вишегодишњи проблем за око 30 домаћинстава која у овом тренутку нијесу прикључена на систем фекалне канализације - додају они.

Пројектом је, како истичу, обухваћена изградња главног колектора у Улици Миладина Поповића, као и шест прикључних колектора за бочне улице.

- Такође, планирана је и замјена постојеће азбест-цементне водоводне мреже новом од одговарајућих материјала. Извођач радова је предузеће "Аqуа Енгинееринг" д.о.о. из Подгорице, док стручни надзор врши предузеће "Архитектура ауреа" д.о.о. такође из Подгорице. Уговорена вриједност је преко 162 000 еура, а рок за извођење радова 90 радних дана - наводе из Главног града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 08:40