/ PODGORICA 2023, PODGORICA, ZGRADA GLAVNOG GRADA, GRADONACELNIK, ZGRADA OPSTINE, OPSTINA PODGORICA-LAZAR RUZIC
18/12/2023 u 15:53 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sindikat Glavnog grada: Zaposleni obustavljaju rad 25. decembra na sat vremena

Svi sekretarijati, Komunalna policija i Komunalna inspekcija sat vremena neće raditi sa strankama, rekao je Željko Krgović, predsjednik Sindikalne organizacije Glavnog grada

Zaposleni u organima uprave, Službi komunalne policije i Komunalne inspekcije u ponedjeljak, 25. decembra obustaviće rad na sat vremena ukoliko ih neko iz uprave Glavnog grada ne primi na razgovor i obeća da će iz skupštinske procedure biti povučena odluka na osnovu koјe će biti umanjeni dodaci na zarade zaposlenima u sistemu lokalne samouprave. Da će rad biti obustavljen na sat vremena saopštio je Željko Krgović, predsjednik Sindikalne organizacije Glavnog grada. 

– Jednočasovna obustava rada će se desiti 25. decembra od 12 do 13 časova. Svi sekretarijati, Komunalna policija i Komunalna inspekcija sat vremena neće raditi u dijelu šalterskog rada sa strankama. Mi ćemo sada obavijestiti poslodavca, sekretare i direktore o odluci izvršnog odbora Sindikata. Ostali smo čvrsto u stavu i čekamo reakciju poslodavca. Možemo ga nazvati kao štrajk upozorenja – rekao je Krgović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 23:23