фото: СНП / - фото: СНП
06/04/2022 u 10:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Подгорица: Тиватска улица у Толошима у катастрофалном стању

- Симптоматично је да за три и по године мандата Иван Вуковић није нашао за сходно да се позабави уређењем овог дијела града, већ то ради уочи самих локалних избора - наводе они

Мјештани Толоша очигледно не уживају наклоност још увијек актуелног градоначелника Подгорице Ивана Вуковића. То показује примјер Тиватске улице која је годинама била у изузетно лошем стању, а када је коначно почела њена санација, поново се касни и отеже са послом, поручили су из подгоричког СНП-а.

 - Подсјећања ради, у децембру прошле године почела је израда хидротехничких инсталација атмосферске канализације, док је прије скоро мјесец дана почела санација асфалтног коловоза ове улице. Од тада улица је је у катастрофалном стању, мјештани Толоша буквално не могу проћи до својих кућа, док је за вријеме кишних дана ситуација нарочито лоша - наводе они.

Из СНП-а истичу да овом улицом пролазе готово сви Толошани, па је јасно колики је њен значај за цијело насеље.

 - Симптоматично је да за три и по године мандата Иван Вуковић није нашао за сходно да се позабави уређењем овог дијела града, већ то ради уочи самих локалних избора, не би ли добио подршку Толошана. Међутим, како је у Толошима изгубио на прошлим изборима, тако ће, сасвим смо сигурни, поново изгубити на наредним, јер Толошани веома добро памте однос тренутне градске управе према њиховом насељу - закључују у овој партији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:51