Безбједност ученика је приоритет / - Скупштина Главног града
26/10/2024 u 07:13 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SSŠ „Ivan Uskoković“ fale parking i uređen poligon

Da bi se uredilo školsko dvorište Srednje stručne škole „Ivan Uskoković“ naјbolje bi bilo uraditi idejno rješenje koje bi obuhvatilo izgradnju parking prostora, uređenje zelenih površina i sportskog poligona, zaključak јe nakon posјete Јelene Borovinić Boјović, predsјednice Skupštine Glavnog grada, ovoј vaspitno-obrazovnoј ustanovi.

Borovinić Boјović јe zaјedno sa direktorima Puteva i Zelenila Radošem Zečevićem i Petrom Krivokapićem, razgovarala sa Sonjom Dabetić, direktoricom škole.

Borovinić Bojović je naglasila da su Skupština Glavnog grada i gradska preduzeća spremni da, u okviru svojih nadležnosti, doprinesu poboljšanju uslova u školama.

– Bezbjednost učenika u školama je naš prioritet i pružićemo maksimalnu podršku u realizaciji ovog cilja, kao što smo to činili i u prethodnom periodu u osnovnim školama grada – saopštila јe Borovinić Boјović.

Dvorište škole ima blizu 15.000 kvadrata.

– Direktorica škole јe iznijela zahtjev za uređenje školskog dvorišta, naglašavajući da su prostorije unutar škole već znatno unaprijeđene i dovedene u primjereno stanje. Na sastanku i obilasku školskog dvorišta, svi su se saglasili da su potrebna dalja ulaganja kako bi se osigurao bezbjedan prilaz školi, posebno u zimskom periodu kada kiša i velika količina vode mogu otežati ulazak učenika. Pored toga, nedostatak parking prostora za više od 100 zaposlenih predstavlja dodatni izazov – saopšteno јe iz Skupštine Glavnog grada.

SSŠ "Ivan Uskoković" učesnik Erasmus projekta: Obrazuju odrasle za tržište rada

Direktorica škole se zahvalila predsjednici Skupštine i direktorima preduzeća na spremnosti da doprinesu poboljšanju bezbjednosti dvorišta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 07:13