08/02/2022 u 12:41 h
А.Д.-М.Л.В.А.Д.-М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свечана сједница СО Голубовци: Славе ДПС и УРА

Ова управа и запослени настављају ка циљу, а циљ је задовољни грађани Зете, поручила је Тања Стајовић, предсједница Општине Голубовци

Општина у оквиру Главног града - Голубовци одржала је сједницу поводом Дана општине. Из редова опозиције свечаној сједници присуствовао је Балша Вујачић, одборник УРА у СО Голубовци, док су преостали одборници опозиције бојкотовали. Ту су само представници ДПС-а, али и гости из Главног града - Иван Вуковић,градоначелник, Ђорђе Сухих, предсједник Скупштине Главног града, и Веселин Вукчевић, секретар Скупштине Главног града, као и бивши предсједник СО Голубовци Душан Радоњић.

Предсједница Општине Голубовци Тања Стајовић казала је да је 8. фебруар датум од историјске важности који буди посебну емоцију код свих.

– Са сваким новим изазовом рађају се нови циљеви и визије. Упорношћу, трудом и залагањем уклонили смо многе тешкоће. Радили смо на путној инфраструктури. Савремени услови живота подразумијевају освјетљење. Радила се секундарна водоводна мрежа. Посебну пажњу смо посветили изградњи игралишта.Спорт има велики значај, а изградњом нових и реконструкијом постојећих игралишта, обогатили смо спортски садржај. За ову годину планирана је реконструкција пута од Трешњице до Гошића. У наредних неколико дана почеће градња трга у Ановима. Ова управа и запослени настављају ка циљу, а циљ је задовољни грађани Зете – поручила је Тања Стајовић.

Општина Голубовци уручила је стипендије најбољим ученицима и студентима. У категорији талентовани ученици другог, трећег и четвртог разреда средњих школа награђени су Ања Д. Панић, Ања П. Дракић и Невена Г. Раковић. У категорији студената прве године студија стипендије су добили Николина З. Раичевић и Бранко Р. Кликовац, друге и наредних година студије Немања С. Поповић, Љубица Ђ. Мараш, Наташа Р. Кликовац, Игор С. Вучић и Горан С. Калуђеровић.

У име добитника стипендија обратила се Ања Панић, ученица трећег разреда Средње мјешовите школе Голубовци. Она је грађанима Зете честитала Дан општине.

– Желим да у име свих стипендиста изразим захвалност на додиjељеноj стипендиjи Општини у оквиру Главног града - Голубовци на челу са предсjедницом Тањом Стаjовић. За мене jе ова стпендиjа огромна мотивациjа и jак вjетар у леђа да наставим да постижем jош боље резултате. Знам да и остали стипендисти диjеле моjе мишљење. Вjеруjем и да ћемо оправдати сваку додиjељену стипендиjу и да ћемо бити поносни представници наше Зете, гдjе год будемо наставили школовање – казала је Ања Панић.

Добитници Награде "8. фебруар" су Дејан Башановић, за достигнућа постигнута у унапређењу бољег положаја особа са инвалидитетом, Младен Алигрудић, за достигнућа постигнута у области привреде и пољопривреде и др Велибор Мајић, за достигнућа постигнута у области здравства и здравствене заштите.

У име награђених обратио се Младен Алигрудић.

– Кад дође нека награда човjек се обрадуjе и осjећа се узвишено. Посебно када је награда предложена из свога краjа, од своjих људи, онда морам да кажем да ми представља изузетно задовољство и част што смо носиоци jедног оваквог признања – поручио је Алигрудић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 12:08