Prostorije MZ Tološi   / -
05/06/2024 u 18:13 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tološi dobijaju vatrogasni punkt

Namjera nam je da sve posebne službe u okviru Glavnog grada učinimo dostupnim građanima na više lokacija, jer je njihov neposredni angažman od suštinskog značaja za funkcionisanje grada, poručila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice

Novi vatrogasni punkt Službe zaštite i spašavanja biće otvoren u okviru Mjesne zajednice Tološi. Na punktu će biti locirana najmanje dva vozila sa četiri vatrogasca-spasioca. 

– Namjera nam je da sve posebne službe u okviru Glavnog grada učinimo dostupnim građanima na više lokacija, jer je njihov neposredni angažman od suštinskog značaja za funkcionisanje grada. Prostorije mjesnih zajednica i jesu naše područne jedinice zbog čega je veoma značajno što ih, jednu po jednu oživljavamo na način da služe građanima i njihovim potrebama – saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice. 

Otvaranjem punkta, kako su saopštili iz Glavnog grada, biće povećana operativnost Službe, a u cilju bržeg i efikasnijeg dolaska na mjesto intervencije. 

– Kako bi bili stvoreni preduslovi za uspostavljanje punkta, nastavljeni su radovi na uređenju objekta Mjesne zajednice Tološi. Za sada je završena adaptacija sale i zamjena bravarije, a u toku je adaptacija krova i elektro instalacija. Biće izvršeni i molersko fasaderski radovi – navode iz Glavnog grada. 

Punkt će ponovo biti uspostavljen nakon više godina, imajući u vidu da je zbog izgradnje u prostoru nekadašnje fabrike „Radoje Dakić”, prethodni ugašen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 19:45