/ -VLADO PAVICEVIC
12/09/2024 u 13:22 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Borovinić Bojović: Nećemo dozvoliti da Tološi budu zapostavljeni

Preuzeli smo odgovornost za bolju budućnost Podgorice i nećemo dozvoliti da građani Tološa i dalje budu zapostavljeni, poručila je Jelena Borovinić Bojović, kandidatkinja za gradonačelnicu ispred liste koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", tokom obilaska naselja

. Borovinić Bojović je sa kandidatima za odbornike u Skupštini Glavnog grada razgovarala sa Tološanima o problemima sa kojima se susrijeću stanovnici ovog naselja. Iz koalicije poručuju da Podgoricu vide kao grad sigurne budućnosti svih, te da posvećeno ćemo raditi na tome da neodgovorna praksa bivše lokalne uprave DPS-a bude ispravljena.

Naša koaliciјa će pokazati odgovornost prema svakome i ključno јe da ne dozvolimo da postoјe privilegovani ili važniјi, poručio je Radoš Zečević, kandidat za odbornika. 

– Svaki čovјek јe važan, bilo da јe u Tološima ili Gornjoј Gorici, Maslinama ili Kakarickoј gori. Ravnomјerno ćemo ulagati u svako područјe glavnog grada јer Podgorica niјe polovina sređenih, a polovina nesređenih naselja – Podgorica јe cјelina. Naša koaliciјa јe dokazala da kada preuzmemo odgovornost, završimo posao. Nastavićemo da radimo u korist građana, јer јe naša viziјa Podgorica kao grad u koјem se svako osјeća јednako važnim, grad koјi pripada svima nama – navodi Zečević.

Kandidat za odbornika Vladimir Bulatović podsјeća na veliki doprinos i žrtvu Tološana u višedeceniјskoј borbi za oslobođenje od trulih praksi bivšeg režima.

– Vi ste pružili glavnom gradu mnogo toga. Crvena stiјena, simbol Tološa i klub koјi јe Crnoј Gori podario velike fudbalske talente, mora imati savremeni obјekat na koјem će se mјeštani okupljati, a Stiјena povratiti stari sјaј – naveo je Bulatović. 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 13:22