/ -
01/03/2022 u 15:22 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Траже извођача за градњу дневни боравак за стара лица

Јавни позив услиједио је након потписивања споразума о финансирању, коjи jе у децембру 2021.године Општина у оквиру Главног града

Расписан је јавни позив за избор најповољнијег понуђача за изградњу објекта дневног боравка за старија лица у Голубовцима. Јавни позив услиједио је након потписивања споразума о финансирању, коjи jе у децембру 2021.године Општина у оквиру Главног града – Голубовци потписала са Програмом Уjедињених нациjа за развоj (УНДП). Jавни позив траjе до 21. марта.

– Општина Голубовци jе са УНДП-ем за Црну Гору закључила споразум о финансирању изградње дневног боравка за стара лица, у оквиру проjекта "Jачање капацитета за ефикасно пружање услуга". Програм уjедињених нациjа за развоj за Црну Гору (УНДП), расписао jе jавни позив за избор наjповољниjег понуђача за изградњу обjекта дневног боравка за стара лица, у складу са потписаним споразумом. Оваj обjекат градиће се на парцели коjа ће, са Центром за пружање услуга из области социjалне и дjечjе заштите Општине- Голубовци представљати jедну визуелну цjелину. Објекат дневног боравка за стара лица биће површине 260 квадрата, са свим пратећим садржаjима коjи су неоходни овоj намjени и коjи ће бити прилагођени наjстариjоj популациjи – саопштили су из Општине у оквиру Главног града - Голубовци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 05:37