Omladinski klub Zona mladih / -M.VUJISIć
14/10/2024 u 15:50 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Traže upravljača za Omladinski klubu "Zona mladih"

Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom objavio je javni poziv za povjeravanje obavljanja administrativno-tehničkih poslova u Omladinskom klubu "Zona mladih" u Ulici Mila Radunovića broj 48

Kako navode iz Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom, klub je osnovan sa ciljem unapređenja neformalne edukacije, razvijanja vještina i kompetencija kod mladih, te pružanja prostora za organizaciju kulturno-umjetničkih aktivnosti prilagođenih potrebama i interesovanjima mladih.

– Klub se sastoji od prostora u prizemlju, površine 64 metra kvadratna, i prostora u suterenu, površine 50 metara kvadratnih. Programi kluba treba da budu usklađeni sa prostornim kapacitetima, kako bi se omogućila raznovrsnost sadržaja i efikasno korišćenje dostupnih resursa – saopštili su iz sekretarijata.

(VIDEO) Prvi gradski omladinski klub u Momišićima: Raspisan oglas za upravljača

Oni pozivaju zainteresovane aktere, koji imaju iskustva i kapacitete za realizaciju aktivnosti u oblasti neformalne edukacije, kulturno-umjetničkog stvaralaštva i razvoja mladih, da dostave svoje prijave u skladu sa uslovima Javnog poziva.

– Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, a svi potrebni detalji i uslovi mogu se pronaći na zvaničnoj web stranici Glavnog grada, svakim radnim danom pozivom na brojeve telefona 020/447-183, 020/447-187 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. – saopštili su iz Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

14. oktobar 2024 15:51