/ -
17/04/2024 u 11:29 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U kampu na Koniku: Dopunski časovi za đake

Dopunski časovi organizuju se za učenike od prvog do šestog razreda, a podrazumijevaju pomoć pri izradi domaćih zadataka i prevazilaženju jezičke barijere

U Društvenom centru u kampu na Koniku predstavnici Kancelarije za RE, koja funkcioniše u okviru Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada, organizuju dopunske časove za učenike od prvog do šestog razreda. U pitanju je pomoć pri izradi domaćih zadataka i prevazilaženju jezičke barijere. Dopunski časovi biće realizovani svakog ponedjeljka i četvrtka od 11:30 do 14 časova gdje će učenici dodatno obrađivati gradivo sa redovne nastave. Cilj dopunskog rada sa djecom su vježbe i utvrđivanje nastavnog gradiva i svega onog što njima nije u potpunosti jasno na redovnoj nastavi, a trajaće do završetka školske godine.

– Ovo je prilika da oni poprave ocjene i da se time olakša redovna nastava. Smatram da se na ovaj način uveliko olakšava i samoj djeci, a i roditeljima. Istovremeno po raspoloženju djece vidimo da dodatni časovi pozitivno utiču na razvoj djece, da kroz igru, rad i trud zajedno uče i ostvaruju bolje rezultate u školi – kazala je Hristina Laban, šefica Kancelarije za RE.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:49