ОШ Саво Пејановић / -Биљана Кривокапић
17/01/2022 u 16:47 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У ОШ "Саво Пејановић" уређују просторије за библиотеку

У ОШ "Саво Пејановић" планова са побољшање квалитета функционисања наставе како за ученике тако и за наставнике има доста.

 Како је казао в.д. директора школе Зоран Ђукић идеја и замисли је много, али недостају финансијска средства како би се све то реализовало.

– План је да свака учионица буде покривена рачунаром, да имамо активну наставу. Тренутно имамо пет пројектора, фали нам још десетак, како би га свака учионица имала – навео је Ђукић.

Он је рекао да су очишћене подрумске просторија, које планира да приведе намјени.

– Подрумске просторије смо очистили, било је свега и свачега, у њима није се могло приступити. Треба их окречити, ставити нова врата, прозоре како би се ишло корак по корак и тај простор оплеменио. Ту су раније биле учионице. Овај простор би могао да се опреми и користи за продужени боравак, јер смо имали више уписане дјеце ове школске године него претходне. Ту би могла да буде смјештена и библиотека. Имам намјеру да ту направим и просторију за дјецу са инвалидитетом да увијек има по један асистент и учитељ да им помогне у писању домаћег задатка, а и да родитељи буду ту заједно са њима – казао је Ђукић.

image

Зоран Ђукић

-Д.Љ.

Он је истакао да је приоритет да се одреди просторија за стоматолошку ординацију, да направе процјену трошкова и пошаљу Министарству просвјете допис како би се приступило сређивању тог простора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:50