Путокази кроз Пипере / - SUZANA
22/12/2021 u 10:19 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Пиперима касни поштар, касне и пензије

Поштар коjи jе на том терену у протекле двиjе године радио доставу из оправданих разлога jе био одсутан, па смо били принуђени да као замjену на овом реjону ангажуjемо новог поштара, коjем оваj сложени терен ниjе био толико познат, кажу из Поште Црне Горе

Поштар ових дана није посјетио њихове домове. Из Поште Црне Горе објашњавају због чега се касни са доставом примања.

– Епидемиjа вируса корона отежала jе пословање у одређеним сегментима Поште. Поштари и шалтерски радници у директном су контакту са великим броjем грађана, што повећава ризик од обољења, па су самим тим у посљедњоj години боловања и одсуства запослених учестали. Конкретно, када jе риjеч о Пиперима, морамо нагласити да jе то наjшире доставно подручjе коjе карактерише велика разуђеност и непотпуне адресе, попут Пипери бб, Рогами бб, Црнци бб, Радовчи бб... Такве, нерегуларне адресе проузрокуjу одређени пад квалитета услуге. Такође, поштар коjи jе на том терену у протекле двиjе године радио доставу, и то експресно и без рекламациjа, из оправданих разлога jе био одсутан у претходна два мjесеца. Сходно томе, били смо принуђени да као замjену на овом реjону ангажуjемо новог поштара, коjем оваj сложени терен ниjе био толико познат. То jе проузроковало извjесна кашњења. Међутим, колега коjи jе био на одсуству, вратио се и у наредном периоду ће посао доставе опет несметано тећи – саопштили су из Поште.
Они подсјећају грађане да су обавезни да посjедуjу поштанско сандуче на видном и приступачном мjесту, како би се омогућила сигурност и повjерљивост поштанских пошиљки, али и како бисмо лакше дошли до сваког корисника.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:54