/ -
05/04/2022 u 15:43 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

У Ресурсном центру "1. јун" органозована изложба радова

Ученици су обиљежили Свјетски дан особа са аутизмом. После двогодишње паузе жељели су да на овај начин пруже руку дjеци са аутизмом.

Ученици Ресурсног центра "1. јун" организовали су изложбу радова ученика и на тај начин обиљежили Свјетски дан особа са аутизмом. После двогодишње паузе жељели су да на овај начин пруже руку дjеци са аутизмом.

– Ми смо увиjек ту за њих, jер у основној и средњој школи, кроз индивидуалне третмане и рану интервенциjу, запослени у установи подршка су великом броjу дjеце са аутизмом. Овом изложбом jош jедном показуjемо да смо ту за њих, да су они дио нас. Аутизам jе веома необичан, недокучив и нимало jедноставан свиjет. Морамо га полако упознавати и откривати. Морамо да би разумjели и помогли, отворити и ум и срце. Не само када jе њихов дан, већ сваког тренутка морамо бити уз дjецу, морамо им показати да нису сами. Овом изложбом захваљуjући несебичноj подршци наставника дјеца су нашла начин да испоље своjе емоциjе – рекла је Маја Калезић, в.д. директора РЦ "1. јун".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 00:57