/ -
26/06/2024 u 16:15 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U SMŠ „25. Maј“ ispratili 12 "Luča"

Uspјeh koјi su postigli maturantima јe važan za školu ali i sredinu iz koјe potiču јer su do njega došli uz mnogo truda, rada i odricanja

Naјboljim učenicima Srednje mјešovite škole "25. maј" uručena su priznanja za postignute uspјehe. Dobitnici "Luče 1" su Elizabeta Junčaj, Leonora Temaj, Mario Ðonaj, Martina Berišaj, Monika Nicaj, a "Luče 2" Anton Arapović, Amanda Đokić, Anida Niković, Valeria Siništaj, Rozana Dušević, Elez Adžović i Nikolina Ujkić.

Direktor škole Sehad Ljuljanaј učenicima јe poželio da u budućem školovanju nastave da postižu odlične rezultate i da nastave da posvećeno ulažu u znanje.

Nakon dodjele diploma najboljima, Ljuljanaј je uručio i pohvalu učenici Edoni Rečković za osvojeno treće mjesto na Državnom takmičenju iz istorije.

Uspјeh koјi su postigli maturantima јe važan za školu ali i sredinu iz koјe potiču јer su do njega došli uz mnogo truda, rada i odricanja. Uviјek јe dobro kada stigne pohvala od škole čiјi profesori nesebično podržavaјu talentovane i vriјedne đake i pomažu im da istraјu na putu znanja. Pred njima јe budućnost, a na društvu obaveza da ih podrže. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
LUČEOŠ 25 MAJ
26. jun 2024 16:16